Tuesday, 24 September, 2024

Ο Δήμος Σκύδρας κοντά σε όλους τους δημότες πάντα! 300 δέματα αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι

300 δέματα αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι συνδημοτών μας, ξεκίνησε από σήμερα να μοιράζει ο Δήμος Σκύδρας σε συνεργασία 
με την ΚΕΔΕ, όπως αναφέρει η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου. Μοιράσθηκαν τρόφιμα που αφετέρου αγόρασε ο Δήμος Σκύδρας και αφετέρου έλαβε από την ΚΕΔΕ.
Τα δέματα δίνονται σε συμπολίτες μας που λόγω και της κρίσης που επικρατεί έχουν αυξημένες ανάγκες αυτές τις Άγιες Ημέρες.
Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα τις εργαζόμενες στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας που συσκεύασαν άμεσα όλα τα τρόφιμα.
Να ευχαριστήσω τον Θέμη Κρητίδη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΑΣ Προφήτη Ηλία, καθώς και για την ακούραστη προσφορά προσωπικής του εργασίας.


Θέλω να ευχαριστήσω τον δημοτικό σύμβουλο Τάσο Αδαμίδη που μαζί με τον Θέμη Κρητίδη μετέφεραν τα προ’ι’όντα από τη Θεσσαλονίκη, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την εταιρία Nea Star Fruit για την παραχώρηση ενός φορτηγού που απαιτήθηκε για την μεταφορά.
Να ευχαριστήσω την αρμόδια αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη, καθώς και όλους τους αντιδημάρχους: Κωνσταντίνο Τερζίδη, Μιχάλη Μέγα, Μπάμπη Γεραντίδη και Γιώργο Σταματέλλο.
Τέλος να ευχαριστήσω ολόθερμα τους προέδρους των ΤΚ που ανέλαβαν τη διανομή στις οικίες των συμπολιτών μας.
Όλοι μαζί θα πορευτούμε και θα τα ξεπεράσουμε όλα!
Ολόθερμα εύχομαι Καλή Ανάσταση σ όλες και όλους, με υγεία, ευλογία, δύναμη, ελπίδα, θάρρος, αισιοδοξία! Θα τα καταφέρουμε!


Υ.Γ. Κάποιοι καθήμενοι αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους, κατέκριναν τη δημοσιοποίηση της διανομής του ΤΕΒΑ από τους υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας. Πόσο αντικειμενικοί είναι όμως; -κατέκριναν μόνο εμάς και όχι παρόμοιες δημοσιεύσεις.
-Μάλιστα συμφώνησαν και αυτοί που αυτοπροβάλλονται δημοσιεύοντας ακόμη και την ελάχιστη προσφορά…
Από τα παραπάνω μόνο δύο στοιχεία αποδεικνύεται η τεράστια εμπάθεια κάποιων που βεβαίως εμάς ουδόλως μας απασχολεί!
Ο καθένας είναι υπόλογος για αυτά που λέει και κάνει!
Εμείς θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ όσο κι αν αυτό πονά κάποιους ελάχιστους αριθμητικά!Το ευχαριστώ του προέδρου της ΤΚ Πετριάς Γρ. Βόλτση
“Να ‘σαι καλά Δήμαρχε μας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και φέτος μπορέσαμε και μοιράσαμε 30 δέματα στην Κοινότητα μας. Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι μας με υγεία σε όλον τον κόσμο… Συγχαρητήρια Δήμαρχε μας, σε σένα είναι και σε όλη την ομάδα σου, ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο Θένης Κρητίδη, που μέρες τώρα βάζει προσωπική εργασία για να κάνει όλα αυτά τα δέματα. Έχεις πραγματικά αξιόλογους συνεργάτες.
Πρόεδρος ΤΚ Πετριάς (Πλεύρωμα-Λουτροχώρι)
Βόλτσης Γρηγόριος”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου