Friday, 20 September, 2024

Ο «στρατηγός» παρουσίασε το λεύκωμα «Μίμης Δομάζος: Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» στα Γιαννιτσά – βίντεο, φωτος

Προσκεκλημένος από τον Σύλλογο φίλων Παναθηναïκού Γιαννιτσών

και τον Στάθη Καστερίδη, ο παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, το βράδυ της Τετάρτης, 9 Νοεμβρίου βρέθηκε στα Γιαννιτσά, για την παρουσίαση του βιβλίου- λευκώματος «Μίμης Δομάζος: Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις».

domazos2

antwniou

Την παρουσίαση προλόγισε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας.

domazospanel

Τερζάν, Τσαλκιτζής, Παπαζίκος, Πασσαλής, Πατέλης, και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν για να μιλήσουν για τον «στρατηγό» και να τον τιμήσουν.

kidspao

paodomazos

Στο βιβλίο παρουσιάζονται άγνωστες πτυχές της ζωής του Δομάζου, αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από γεγονότα αναλλοίωτα στο χρόνο όπως το περιστατικό κατά την ιστορική μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου πήρε αμοιβή ένα κοστούμι και μια πορτοκαλάδα ΕΨΑ!

mimis

mimisdomazos

pao

Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν πολλές από αυτές τις στιγμές σε βίντεο!

galani

xanthopoulos

Ο ίδιος μίλησε συγκινημένος και εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να παίζει για 24 χρόνια ποδόσφαιρο χωρίς επικαλαμίδες και να μην τραυματιστεί ποτέ, πως έχει ρεκόρ συμμετοχών σε αγώνες, που φτάνουν τις 536 και κανείς μέχρι σήμερα δεν το έχει ‘’σπάσει’’ και στην τιμή που ένιωσε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

kasteridisdomazos

domazoskasteridis

Ακόμη ευχήθηκε να ξαναγυρίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καθώς τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί, όπως χάνονται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που οι καλοί παίζουν στο εξωτερικό και στη χώρα μας γίνονται μεταγραφές ξένων!

karatzikos

domazos3

mpliatkas

Χ.Π

Ο «στρατηγός» παρουσίασε το λεύκωμα «Μίμης Δομάζος: Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» στα Γιαννιτσά – βίντεο, φωτος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου