Friday, 21 June, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέλλα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουνίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από

αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και προ του επικείμενου ελέγχου, η γυναίκα απέρριψε στο οδόστρωμα ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα την είχαν προμηθευτεί νωρίτερα έναντι χρηματικής αμοιβής από ημεδαπό άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε σε αύλειο χώρο εγκαταλειμμένου καταστήματος είχε αποκρύψει 3 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 16,2 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του αλλά και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.485 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα του αλλά και στην αυλή της οικίας του συνολικά 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών.
Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου 2024 εισήλθαν παράνομα σε οικία σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.