Tuesday, 1 October, 2024

Παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία, με αγιασμούς στην Έδεσσα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 1ης Οκτωβρίου

λειτουργία και αγιασμός στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα», καθώς και αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Δήμου Έδεσσας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία», υιοθετήθηκε για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και ευημερία σε όλα τα μέλη αλλά και στους εργαζόμενους, τόνισε την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από όλους του υπεύθυνους των δύο δομών και μεταξύ άλλων δήλωσε «ως δημοτική αρχή θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη στήριξη των δράσεων και αναγκών σας, αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά εμπειριών, γνώσεων και ικανοτήτων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνία μας». Στον αγιασμό της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ευάγγελος και Αμαλία Δίζα», παρευρέθηκαν ο Διοικητικά Υπεύθυνος, Νίκου Τρύφων, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γηροκομείου, Έφη Ταμβίσκου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.