Saturday, 5 October, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γυρνάνε γυναίκες που σας «πασάρουν» δήθεν δωρεάν αρώματα και καλλυντικά!

Στα Γιαννιτσά, και σε άλλες πόλεις, όπως πληροφορηθήκαμε και το ζήσαμε προ ολίγου, γυρνάνε γυναίκες και «πασάρουν» δήθεν δωρεάν αρώματα και καλλυντικά!

Σου λένε ότι πρόκειται για μία καινούργια διαδικτυακή εταιρία, που έχει σελίδα-χωρίς να σου δώσουν στοιχεία της ιντερνετικής σελίδας, εφόσον είναι ανύπαρκτη! Και σου “χαρίζουν” αρχικά ένα άρωμα να διαλέξεις… λέγοντας πως πρόκειται περί αρωμάτων από αφορολόγητα είδη! Κάνεις την επιλογή και σου λένε μετά… άα, σήμερα, έχετε και δώρο ένα μολύβι χειλιών! «Και μάλιστα σε όλες όσες πήγαμε σήμερα, μας είπαν, είναι απίστευτο που δεν κρατάτε στοιχεία μας»! Και να η παγίδα!

Σου λέει, λοιπόν η «πωλήτρια»: “Επειδή από τις 20 κοπέλες που βγαίνουμε, θα κρατήσουν για πρόσληψη στο κατάστημα μόνο τις επτά, πρέπει να φανεί ότι κάνω ένα μικρό ποσό κατανάλωσης. Ένα μπόνους… οπότε δείτε τι θέλετε να αγοράσετε”! Κι επειδή κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα, σου βγάζει ότι «μαϊμού» κρέμα ή καλλυντικό υπάρχει… για να αγοράσεις! Στη Θεσσαλονίκη, τις έχουν το τελευταίο διάστημα, στις γωνίες των δρόμων και λένε… α, σήμερα έχουμε ένα δώρο για σας… οπότε προσοχή στις αετονύχισσες! ΜΗΝ αγοράζετε τίποτα, από οπουδήποτε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου