Friday, 20 September, 2024

Προσποιούμενη τη δικηγόρο τους ‘’πήρε’’ 2.000 ευρώ!

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών, σε βάρος 46χρονης, μετά από καταγγελία 53χρονης και 66χρονου, ότι προσποιούμενη

τη δικηγόρο και με το πρόσχημα τακτοποίησης οφειλών στη Δ.Ε.Η., κατάφερε και τους απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος τριών ενηλίκων, ηλικίας 53, 45 και 44 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, τον περασμένο Ιούνιο διέρρηξαν επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε στην οικία του 44χρονου και αποδόθηκε.

Ακόμη, δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, σε βάρος 3 γυναικών ηλικίας 32, 28 και 25 ετών, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 16-9-2017 σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από κατάστημα τροφίμων διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 100 ευρώ και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και από άλλο κατάστημα προϊόντα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου