Saturday, 21 September, 2024

Σοκ! Από το ίδρυμα Γιαννιτσών είχε φύγει η 14χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν (βίντεο)

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας που αποκαλύφθηκε στην πόλη της Λάρισας με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι

Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Λάρισας, από το 2015 δε ζούσε με την οικογένειά της καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από την μητέρα της. Το κορίτσι φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα των Γιαννιτσών. Από τον περασμένο όμως Φεβρουάριο, με τη βοήθεια της μητέρας της δραπέτευσε, με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη και των δύο και έκτοτε να αναζητούνται από την αστυνομία.

Παραμένει αδιευκρίνιστο πως η 14χρονη «έπεσε» στα χέρια του 56χρονου κατηγορούμενου για αρπαγή ανήλικης και συνέργεια σε μαστροπεία. Από τα μέσα του Αυγούστου, κρατούνταν κλειδωμένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας, γνωρίζοντας τον εφιάλτη από τον 55χρονο, έτερο κατηγορούμενο για μαστροπεία, κατακράτηση και βιασμό ανηλίκου. Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται, καθώς παραμένουν ασύλληπτοι άλλα τέσσερα άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρεται να ήταν «πελάτες» και να βίαζαν την ανήλικη έναντι χρηματικής αμοιβής.

ert.gr

Σοκ! Από το ίδρυμα Γιαννιτσών είχε φύγει η 14χρονη που βίαζαν και εξέδιδαν (βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου