Saturday, 28 September, 2024

Στα τοπικά καταστήματα ΕΦΚΑ Γιαννιτσών, Έδεσσας και Αριδαίας, ο Δ. Σταμενίτης

Τα τοπικά καταστήματα ΕΦΚΑ των Γιαννιτσών, Έδεσσας και Αριδαίας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Ο κ. Σταμενίτης αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις των υπηρεσιών ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα των υπηρεσιών όσον αφορά τη λειτουργία τους. 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του Βουλευτή με τους εργαζόμενους βρέθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει συντελεστεί στον τομέα της ψηφιοποίησης του αρχειακού υλικού, η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς επίσης, και η πρόοδος στην έκδοση των συντάξεων. 

Παράλληλα, ο Βουλευτής έγινε αποδέκτης αιτημάτων που αφορούν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Ο κ. Σταμενίτης από την πλευρά του συνεχάρη τις Διοικήσεις και τους εργαζομένους για τις δικές τους προσπάθειες και τη σημαντική τους συμβολή στο μεγάλο εγχείρημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για το συνολικό εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ. Ενδεικτικά, από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ τη διετία 2021-2022 εκδόθηκαν περισσότερες από 500.000 κύριες συντάξεις ενώ παράλληλα οι χρόνοι απονομής μίας σύνταξης έχουν μειωθεί κατά μέσο όρο στους δύο μήνες, με την ημερήσια παραγωγή συντάξεων να ξεπερνά τις 1.250 σήμερα από 500 που εκδίδονταν το 2019.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου