Wednesday, 26 June, 2024

Στην Αθήνα για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, ο δήμαρχος Έδεσσας

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερώσει την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

για το θέμα που αφορά το κλείσιμο της ΜΕΘ στην Έδεσσα.
Ο κ. Γιάννου, το μεσημέρι πήγε στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη.
Εκεί, παρουσία και της Υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, την οποία κάλεσε ο κ. Πλεύρης στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, έκανε γνωστή την απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, για το συγκεκριμένο θέμα, που μεταξύ άλλων, αναφέρει ομόφωνα την μη αποδοχή της απόφασης για το κλείσιμο της ΜΕΘ, την κάθοδο στην Αθήνα φορέων της περιοχής και των Δήμων Σκύδρας και Αλμωπίας, αλλά και δήλωση για κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν, ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης.
Ακόμα, ο κ. Γιάννου, ανέφερε ότι μετά από αυτό, υπάρχουν συνέπειες και στην λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας, αφού δεν γίνονται χειρουργεία που χρειάζονται και ΜΕΘ.
Παράλληλα, ανέφερε ότι κάποια περιστατικά πλέον πηγαίνουν στο Νοσοκομείο της Βέροιας!
Η ηγεσία του Υπουργείου, δεσμεύτηκε να διευθετήσει το πρόβλημα, καθώς, όπως αναφέρθηκε δεν είναι στις προθέσεις της να κλείσει ένα Νοσοκομείο.
Ο κ. Γιάννου, ζήτησε να κλειστεί το ραντεβού με τους φορείς του Νομού Πέλλας, σε μία νέα συνάντηση, που θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου