Tuesday, 17 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Α.Ε. ΟΤΑ, στην Έδεσσα

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου

Δήμου Έδεσσας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ. Υπήρξε απαρτία με ποσοστό 85,52% και με συμμετοχή των:
ΤΖΑΜΤΖΗ ΙΟΡΔΑΝΗ εκπροσώπου της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ εκπροσώπου του ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ εκπροσώπου του ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ εκπροσώπου του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ εκπροσώπου του ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΜΙΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΧΟΛΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ εκπρόσωποι από τον ΟΜΙΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ και με τη συμμετοχή επίσης λοιπών παρισταμένων και στελεχών της εταιρείας.
Την παρουσίαση των θεμάτων εισηγήθηκε ο Πρόεδρος Δ.Σ. Π. Ζέρζης με τον Διευθυντή της εταιρείας Ι. Κιοσέογλου.

Πέραν των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και σκέψεις-προτάσεις όλων των εκπροσώπων των μετόχων για την επίτευξη υψηλών στόχων της εταιρείας και την ανάγκη της δυναμικής παρουσίασης στα πλαίσια της νέας πρόσκλησης της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΣ ΚΑΠ) 2024-2029.
Η ΑΝ.ΠΕ αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο και πρέπει να αξιοποιείται για την πρόοδο και την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχή μας. Η Αναπτυξιακή Πέλλας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, έχει διαχειριστεί πάμπολα αναπτυξιακά προγράμματα και δράσεις, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στα έργα υποδομών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Ακόμη, μέσω των σημαντικότερων Κοινοτικών Πρωτοβουλιών, έχει στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία και κυρίως τις νεοσύστατες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής πραγματικής οικονομίας.
Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει πολλά και σημαντικά έργα στην Πέλλα, χρειάζονται όμως περισσότερα. Η Αναπτυξιακή Πέλλας είναι ο τόπος συνάντησης των τοπικών παραγωγικών δυνάμεων που ενδιαφέρονται για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Πέλλας, μέσα από την αξιοποίηση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων και την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού υψηλής στάθμης που διαμένει στην περιοχή. Η νέα αναπτυξιακή περίοδος έχει ήδη αρχίσει. Είμαστε πανέτοιμοι να προχωρήσουμε, με πολλή δουλειά, ποιότητα και καλές συνεργασίες, για τη βιώσιμη Ανάπτυξη της Πέλλας.
Ο Πρόεδρος ΔΣ ΖΕΡΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.