Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα εγκαίνια της Εμπoροπανήγυρης Γιαννιτσών

Εγκαίνια για την Εμπoροπανήγυρη Γιαννιτσών το βράδυ της Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου

με “πατινάδα” που ξεκίνησε από την πλατεία Γκ. Γιώτα με πλήθος Πολιτιστικών Συλλόγων, κάνοντας τη διαφορετική έναρξη για πρώτη φορά και δίνοντας μια ζωντάνια στο κέντρο της πόλης!
Στη συνέχεια, ο αγιασμός έγινε στον χώρο, πριν το Πνευματικό κέντρο υπό τον Μητροπολίτη Ιωήλ και ακολούθησαν χαιρετισμοί, από τον Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Σταμενίτη, τους βουλευτές, κκ Λάκη Βασιλειάδη και Γ. Καρασμάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Δ. Τζαμτζή.
Ο δήμαρχος Πέλλας, Στ. Φουντουκίδης παίρνοντας τον λόγο, είπε ότι φέτος η Εμποροπανήγυρη είναι ανανεωμένη και αναβαθμισμένη, μια γιορτή-θεσμός δεκαετιών που αντικατοπτρίζει την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας, της τοπικής μας παράδοσης, ένας θεσμός της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας.
Φέτος, με διαφορετική διάταξη των χώρων των εκθετών, με εκθέσεις από τοπικές επιχειρήσεις για πρώτη φορά και επί της οδού Χατζηδημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο & στον προαύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής δήμου Πέλλας. 
Παράλληλα, τόνισε ότι έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι πιστοποίησης καταλληλότητας των μηχανημάτων στο λούνα παρκ αλλά και επιτόπιοι έλεγχοι από το σύνολο των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.
Τέλος, κόπηκε η κορδέλα και… κηρύχθηκε επίσημα η έναρξη της πανήγυρης.
Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος περιορίστηκε έως το σημείο του ΙΚΑ και οι εκθέτες είναι πολύ λιγότεροι απο άλλες χρονιές, οπότε ο κόσμος έκανε κάποιες μικροαγορές, μια βόλτα και άλλοι έφυγαν νωρίς-τουλάχιστον για την πρώτη βραδιά- και άλλοι γέμισαν τα “φαγάδικα”! Θα δείξει πώς θα πάει η κίνηση τις επόμενες ημέρες, καλώς εχόντων και των καιρικών συνθηκών… 
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου