Το τμήμα “Μαγειρικής Τέχνης” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, αφουγκραζόμενο τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις της εποχής, επισκέφτηκε την Τρίτη 14-11-2017 την «Dryas Greek Truffle» στη Βέροια Ημαθίας
μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και παρασκευή προϊόντων με βάση την τρούφα.Οι μελλοντικοί Αρχιμάγειρες καθοδηγούμενοι από τους Chef εκπαιδευτές Κελεσίδη Ι. και Κουρατζόγλου Θ. είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της καλλιέργειας και συγκομιδής της τρούφας, να δουν, να μαγειρέψουν και να γευτούν λευκές και μαύρες τρούφες.
Οι ιθύνοντες της «Dryas Greek Truffle» εκτός από την άψογη φιλοξενία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρείχαν στους σπουδαστές, προσέφεραν στο τέλος τρούφες και προϊόντα τρούφας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους σπουδαστές κατά την εκπαίδευση τους στο ΔΙΕΚ Έδεσσας, για την παραγωγή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομικής αξίας.