Saturday, 21 September, 2024

Άνοιξε η Εγνατία Οδός: Λήξη συναγερμού, αφού δεν επιβεβαιώθηκε καταγγελία για ΙΧ κινούμενο αντίθετα

Άνοιξε η Εγνατία Οδός και δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα στο τμήμα από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους, που είχαν κλείσει με απόφαση της Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν για όχημα κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλο το μήκος του διεθνούς αυτοκινητόδρομου. Όμως δημιουργήθηκε μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών, αφού το κλείσιμο των διοδίων στο Αρδάνιο, είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αλλά και να διοχετεύεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Φερών-Αλεξανδρούπολης. Κι όλα αυτά με συνήκες καύσωνα, καταλαβαίνεται ότι εκνεύρισαν στο έπακτο τους οδηγούς και ταξιδιώτες.

Το νέο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού, όπως και τα προηγούμενα, γίνονται με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή, μετά τα τραγικά δυστυχήματα από αδίστακτους διακινητές λαθρομεταναστών-δολοφόνους που μπαίνουν κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας και στοίχισαν τις ζωές δύο συντοπιτών μας τους προηγούμενους μήνες. Εντός 46χρονου από την Αλεξανδρούπολη τον Απρίλιο και του 70χρονου από τον Προβατώνα τον Ιούνιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου