Sunday, 22 September, 2024

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 49 του, ο Λεωνίδας Τσιαντής!

Σοκ στον αθλητισμό της πόλης μας, με τον Λεωνίδα Τσιαντή να φεύγει σήμερα από τη ζωή! Ο Λεωνίδας Τσιαντής βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα στο γραφείο της επιχείρησής του.

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον χώρο του χάντμπολ. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Λεωνίδα Τσιαντή, που πρωτοστάτησε στον Πρωτέα Άρτας σαν διοικητικός ηγέτης, ενώ επιχείρησε αργότερα να γίνει ένωση του σωματείου με την Αναγέννηση. Ο Λεωνίδας Τσιαντής, έφυγε χθες, Τετάρτη, εντελώς ξαφνικά, στα 49 του χρόνια, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του…

H δήλωση του Δημάρχου:

“Η είδηση του αδόκητου θανάτου του Λεωνίδα Τσιαντή, του φίλου μας Λεωνίδα, μας έχεις αφήσει όλους άφωνους. Μουδιασμένους απέναντι στο ξαφνικό χαμό ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει την επιχειρηματική ζωή του με τον τόπο μας. Μια προσωπικότητα, που πραγματικά ξεχώριζε στην Άρτα και με άποψη πάντα σεβαστή από όλους μας.

Θα λείψει σε όλους μας. Τα θερμά συλλυπητήρια από εμένα και την Κωνσταντίνα, σε όλους τους οικείους του.

Δύναμη και κουράγιο στην σύζυγό του Χαρά, στην αδερφή του Βίκυ και στην μάνα του Ουρανία.”

Συλλυπητήρια της ΟΧΕ:

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το ΔΣ της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Λεωνίδα Τσιαντή σε ηλικία 49 ετών.

Ο Λεωνίδας Τσιαντής υπήρξε Πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ του Πρωτέα Άρτας και ένας εκ των χορηγών της Ομοσπονδίας μέσω της εταιρείας του Lamda Quality Foods.

Υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς, δραστήριους και πετυχημένους επιχειρηματίες της Άρτας.

Διατέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ενώ ήταν ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ηπειρωτικές Φάρμες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου