Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών
ο Θεόδωρος Πάλλας, δεύτερος σε συμμετοχές με την ομάδα ποδοσφαίρου.
Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Γιάννης Βένος: «Ένας θρύλος του Άρη, ο Θόδωρος Πάλλας, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Άρη και ίσως το καλύτερο μπακ-χαφ που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι!
Ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας, ενας μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή όπως μου είπε η σύζυγός του Αλίκη, έφυγε σαν Άγγελος! Καλό ταξίδι αγαπημένε συμπαίκτη, συνοδοιπόρε, συναθλητή! Καλό ταξίδι στο Φως!
Όλη η οικογένεια του Άρη, και ιδιαίτερα εμείς οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη, θα σε μνημονεύουμε με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη, όχι μόνο επειδή ήσουν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως επειδή ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος, αφοσιωμένος στην οικογένειά σου, στη σύζυγό σου Αλίκη και τα δυο σου παιδιά, την Φαίη και τον Νίκο που λάτρευες και ήταν όλη σου η ζωή! Θερμά συλλυπητήρια, από όλη την οικογένεια του Άρη, στη σύζυγό του Αλίκη, και στα δυο του παιδιά την Φαίη και τον Νίκο, που ήταν όλη του η ζωή! Καλό παράδεισο φίλε μας! ΑΘΑΝΑΤΟΣ…».