Friday, 20 September, 2024

«Αν δεις ρε βλάκα 10 Κροάτες θα αλλάξεις 10 χρώματα»! Τα μηνύματα οπαδών…

Μόνο ανατριχίλα προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλαζαν μέσω διαδικτύου Έλληνες και ξένοι οπαδοί ένα εικοσιτετράωρο

πριν τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών «elite» χούλιγκαν η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Το ThessToday παρουσιάζει συνομιλίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αιματηρή συμπλοκή, με τα γεγονότα να προμηνύουν μια ακόμη βαριά ηλεκτρισμένη μέρα με φόντο μια… μπάλα ποδοσφαίρου.
«Αν δεις ρε βλάκα 10 Κροάτες θα αλλάξεις 10 χρώματα». «Οι BBB (σ.σ. Bad Blue Boys) εκτός αυτού του σκηνικού δεν έχουν άλλη ήττα στους δρόμους τα τελευταία χρόνια και ταξιδεύουν παντού, ακόμα και με απαγορεύσεις μετακινήσεων». «Γαλλίδες σας περιμένουμε». «Θα φας καμιά μαχαιριά αύριο μικρέ θα τρέχεις». Αυτά είναι λίγα από τα εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες μηνύματα- τα οποία αντάλλαξαν μέσω των social media ανεγκέφαλοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί, οι οποίοι χωρίς αντιληπτική ικανότητα διαιωνίζουν τον τυφλό φανατισμό, με όποιο κόστος.
Και ενώ εξακολουθεί να προκαλεί ερωτήματα το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε (;) για την κάθοδο των σκληροπυρηνικών Κροατών μέσω Αλβανίας και δεν έκανε το παραμικρό, φαίνεται πως στα social media το ραντεβού-θανάτου μεταξύ οπαδών είχε γίνει… φέιγ βολάν… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου