Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτη περίπτωση στο ΔΑΚ Γιαννιτσών – «Έδιωξαν» γυναίκα με μωρό γιατί τους ενοχλούσε!

Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου, κάποια γυναίκα με το μωρό της πήγε στο γήπεδο των Γιαννιτσών, να περπατήσει με το μωρό της στο καροτσάκι, εφόσον όπως αναφέρει

δεν έχει άνθρωπο να το προσέχει. Κάποιοι… αθλούμενοι «θίχτηκαν» από την εικόνα και άρχισαν να σχολιάζουν ‘’μόνο με τα αυτοκίνητα δεν έρχονται κάποιοι εδώ μέσα’’, ‘’τι δουλειά έχεις με το μωρό και το καρότσι’’ και άλλα τέτοια κομψά! Ανήθικο αν μη τι άλλο, εφόσον η κοπέλα ήταν στον τελευταίο διάδρομο,  χωρίς να ενοχλεί, και εννοείται ότι δεν ήταν ημέρα αγώνων, δεν υπήρχαν αθλητές Σωματείων ή Αθλητικών Συλλόγων (που και απόγευμα πηγαίνει πλήθος κόσμου ενώ έχουν προπονήσεις αθλητές Συλλόγων). Ποιους ακριβώς ενόχλησε; Άνθρωποι και ανθρωπάκια… που προφανώς δεν ισχύει για τούτους το «νους υγιής εν σώματι υγιεί»!

Τι αναφέρει η ίδια η γυναίκα:

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που γυμνάζονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, σήμερα το πρωί που με τον “όμορφο” τρόπο τους κατάφεραν να απομακρύνουν από το χώρο μια μητέρα, η οποία δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να αφήσει κάπου το παιδί της και το παίρνει μαζί για να γυμναστεί… το μόνο λάθος που μπορώ να δω από τη μεριά μου είναι πως δεν ήμουν όσο ψύχραιμη είμαι συνήθως για να μην φανώ πως δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί μου!!! Εύχομαι να είμαι η τελευταία που ενόχλησε την προπόνηση και το πρεστίζ των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί ίσως πιο συχνά από ότι εγώ… Για μας που δεν είμαστε αθλητές και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στους κανόνες του σταδίου καλή τύχη!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου