Sunday, 22 September, 2024

Ασέλγεια, Θεσσαλονίκη: Γνώριζε την οικογένεια της 14χρονης ο 42χρονος

Τόσο το κορίτσι όσο και την οικογένειά του γνώριζε ο 42χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στην περιοχή των Βασιλικών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThessToday.gr ο 42χρονος εργαζόταν περιστασιακά σε εκκλησία της περιοχής και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης, καθώς και των οικείων της.

Έτσι την Τετάρτη, η 14χρονη επιβιβάστηκε στο όχημα του 42χρονου, ο οποίος την οδήγησε σε απόκρυφο ρέμα. Εκεί, έκανε κίνηση να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, με την κοπέλα να αντιδρά και να καταγγέλλει κατευθείαν στην οικογένειά της τα όσα συνέβησαν.

Ακολούθως η ανήλικη μαζί με τους γονείς της κατευθύνθηκαν στο Τ.Α. Θέρμης, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 42χρονο.

«Με πήρε τηλέφωνο γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα» ανέφερε στην κατάθεσή του ο 42χρονος, επιβεβαιώνοντας την πράξη του, δηλώνοντας ότι: «προσπάθησα να τη φιλήσω».

Τις άμεσες ενέργειες της ΕΛΑΣ εξήρε ο Κοινοτάρχης Βασιλικών, Αστέριος Καρακώτας. Ο ίδιος σημείωσε στο ThessToday.gr ότι «πρέπει να μιλάμε όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας -πόσο μάλλον τα παιδιά, καθώς δεν ήξερε για το συμβάν ούτε ο διευθυντής του σχολείου. Δεν είχε αντιληφθεί κανείς κάτι. Για αυτόν τον λόγο και για τέτοια θέματα, χρησιμοποιούμε εφαρμογή για την άμεση ενημέρωση του πολίτη με την Κοινότητά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου