Σοκ μετά τον εντοπισμό ενός βρέφους περίπου τριών μηνών
σε κάδο απορριμμάτων, στον Άλιμο έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου.
Σύμφωνα με το newsit.gr, το βρέφος-ένα κοριτσάκι-βρέθηκε λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (14.05.25) σε μία μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.
Το βρέφος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος και γιατί άφησε στο σημείο το βρέφος.
Το μικρό κοριτσάκι εντοπίστηκε στο σημείο από μία γυναίκα, η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους περιέγραψε πως το βρήκε μπρούμυτα, ενώ έκλαιγε ασταμάτητα. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr οι αστυνομικοί κρατούν στην αγκαλιά τους το μικρό κοριτσάκι, σε μία φανερά συγκινητική στιγμή, προσπαθώντας να το ηρεμήσουν ενώ εκείνο έκλαιγε.
«Ήταν ένας άλλος κύριος στην αρχή που δουλεύει στο μαγαζί το γωνιακό και την ώρα που περνούσα μου λέει ”ένα μωρό κλαίει”. Περνάω από το σημείο και βλέπω το μωρό ντυμένο κάτω από κλαδιά, ήταν μπρούμυτα και έκλαιγε ασταμάτητα. Ο άλλος κύριος δεν ήθελε να το πάρει αγκαλιά, εγώ ως γυναίκα το πήρα και το ακούμπησα πάνω σε κάτι καρέκλες και το βάλαμε το κοριτσάκι να κάθεται εκεί.
Μετά πήρα την αστυνομία και ήρθε στο σημείο. Το παιδί ήταν κάτω από τα κλαδιά κρυμμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα που το εντόπισε. Το βρέφος εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις…
Όπως ανέφερε η 43χρονη στους αστυνομικούς, η αρπαγή του βρέφους έγινε ενώ εκείνη αγόραζε ρούχα σε κατάστημα στην Ομόνοια. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ένας άνδρας την πλησίασε ενώ βρισκόταν στο μαγαζί και της ζήτησε να αγοράσει το μωρό.
Ωστόσο, όπως φέρεται να είπε, της άρπαξε το βρέφος και τράπηκε σε φυγή. Λίγες ώρες αργότερα το μωρό βρέθηκε στον Άλιμο. Η γυναίκα καταθέτει στο Τμήμα Ανηλίκων, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για μία περίεργη υπόθεση… δείτε εδώ