Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βρέθηκε φοιτητής απαγχονισμένος σε ΤΕΙ

Απαγχονισμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ Μεσολογγίου ένας 23χρονος φοιτητής.

Μυστήριο καλύπτει την αυτοκτονία όπως όλα δείχνουν του 23χρονου φοιτητή, που βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από την σκάλα που οδηγεί στα γραφεία των καθηγητών του τμήματος Λογιστικής των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Τον νεαρό εντόπισε το πρωί η καθαρίστρια που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους υπεύθυνους της Σχολής και την Αστυνομία.

Στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή του την πράξη ο φοιτητής από την Αθήνα, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι που έμενε στο Μεσολόγγι, μήπως βρουν κάτι που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, αν και μέχρι στιγμής ούτε εκεί έχουν βρει σημείωμα.

Ο χρόνος θανάτου του προσδιορίζεται από τον ιατροδικαστή τις βραδινές ώρες, ενώ χθες το απόγευμα ο φοιτητής έδινε μάθημα και μία πιθανότητα που εξετάζεται είναι μήπως έχασε το μάθημα ή μην έγινε κάτι σχετικά με αυτό που να τον οδήγησε στην απόγνωση.

Η έρευνα των τοπικών Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ώστε να φωτιστούν οι πτυχές που προκάλεσαν αυτή την τραγωδία για έναν τόσο νέο άνθρωπο…, ενώ όπως είναι λογικό θα εξεταστούν συμφοιτητές του, τυχόν φίλοι, καθηγητές του και βεβαίως το περιβάλλον της οικογένειάς του.

News247

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου