Saturday, 21 September, 2024

Γαύδος: Τουρίστας καταγγέλλει ξυλοδαρμό από δύο αιρετούς

Απροσδόκητη κατάληξη είχε η αθλητική διοργάνωση του Δήμου Γαύδου «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» όπου συμμετείχαν 200 δρομείς από την Κρήτη κι άλλα μέρη της χώρας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης στη μουσική βραδιά που ακολούθησε σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ δυο αιρετών του νησιού και ενός επισκέπτη ο οποίος διαμένει σε σκηνή στη παραλία και κατά καιρούς έχει σχολιάσει αρνητικά τη στάση της δημοτικής Αρχής για τους κατασκηνωτές «Survivors» και για άλλα θέματα που απασχολούν το νησί.

Ο επισκέπτης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους δυο αιρετούς οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μια σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σώμα και στο κεφάλι του, σύμφωνα με το protothema.gr. Παρών στο περιστατικό ήταν και ο μοναδικός αστυνομικός του νησιού ο οποίος τον μετέφερε με το περιπολικό στο Ιατρείο Γαύδου.

Στο ίδιο δημοσίευμα του protothema.gr αναφερεται ότι μετά από επικοινωνία με τον γενικό γιατρό και Β’ επιμελητή Βασίλη Αμβροσιάδη, που είναι υπεύθυνος για το ιατρείο του νησιού αναφέρεται ότι ο παθών έχει υποστεί χτυπήματα σε όλο του το σώμα και έχει εκδορές στον αγκώνα, στους αντίχειρες και σε άλλα σημεία.

Δήμαρχος Γαύδου: “Προσπαθούν να αμαυρώσουν το έργο μας με ψέματα”

Το Flashnews.gr ωστόσο, επικοινώνησε με τη δήμαρχο Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, καθώς οι δύο αιρετοί που καταγγέλλονται ότι ξυλοκόπησαν τον επισκέπτη του νησιού είναι μέλη της δημοτικής αρχής. Η ίδια μιλώντας στο Flashnews.gr ανέφερε “ότι πέφτει από τα σύννεφα” και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν.

“Τέτοιο περιστατικό δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση και απλώς γίνεται μια προσπάθεια της αντιπολίτευσης να αμαυρώσει μια πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε στο νησί και που συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό είναι γνωστός εδώ στο νησί και είναι μυθομανής. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αυτά τα χρόνια, να αναδείξουμε το νησί μας και κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από του πουθενά, για αντιπολιτευτικούς λόγους. Έρχονται και εκλογές εξάλλου τον Οκτώβριο”, σημείωσε η δήμαρχος Γαύδου στο Flashnews.gr.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση χρήζει έρευνας, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η όποια κατάθεση/μαρτυρία του μοναδικού αστυνομικού του νησιού, αλλά ενδεχομένως και μαρτύρων που βρέθηκαν στο όποιο περιστατικό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου