Friday, 20 September, 2024

Δύο θανατηφόρα τροχαία με θύματα 28χρονο και 38χρονο

Δύο νέα τροχαία δυστυχήματα με θύματα μοτοσικλετιστές, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο έγινε στη 1:30 τα ξημερώματα στο ρεύμα ανόδου επί της Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder.gr, νεκρός είναι ένας 28χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και διαδοχικά προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων, ένα δέντρο, το κράσπεδο και ένα βαρέλι μπροστά σε κατάστημα.

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο δυστύχημα με θύμα και πάλι έναν αναβάτη μοτοσικλέτας, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Χορμοβίτου και Αγίου Δημητρίου.

Πειραιάς: Κρητικός ναυτικός ο 38χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο. Πήγαινε να πιάσει δουλειά

Βαρύ πένθος στην Κρήτη για τον αιφνίδιο χαμό του 38χρονου ναυτικού, ο οποίος έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο, που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) στον Πειραιά.

Ο 38χρονος Χαρίδημος Παπαδάκης έχασε την ζωή του, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος. Οι πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Cretalive, αναφέρουν ότι ο 38χρονος σκοτώθηκε, ενώ πήγαινε να πιάσει δουλειά, καθώς εργάζονταν ως ναυτικός.

Το φρικτό τροχαίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται σε βίντεο, που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η μηχανή του 38χρονου συγκρούστηκε με το εν λόγω αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Χορμοβίτου και Αγίου Δημητρίου.

Μετά τη σύγκρουση, η μηχανή του 38χρονου κατέληξε σε τζαμαρία καταστήματος, την οποία και διέλυσε. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να στροβιλίζεται τουλάχιστον δύο φορές πριν σταματήσει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου