Thursday, 24 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Είχε αγοράσει πάνω από 10 θερμόμετρα” η 50χρονη, που δηλητηρiασε τον σύζυγό της με υδράργυρο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο του 60χρονου στη Θεσσαλονίκη,

με βασική κατηγορούμενη την Πολωνή σύζυγό του, η οποία όπως αποκαλύφθηκε τον δηλητηρίασε για μήνες με υδράργυρο.

Η υπόθεση ερευνάται εδώ και 6 χρόνια, μέχρι που η εισαγγελέας άσκησε δίωξη εις βάρος της γυναίκας για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως (δηλητηριάζοντάς τον με υδράργυρο) και εκείνη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Στο newsit.gr, μίλησε ο ιδιοκτήτης φαρμακείου στην Περαία, από όπου η 50χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της, πήρε θερμόμετρα υδραργύρου: «Το καλοκαίρι του 2018, δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνίες, είχε έρθει δύο φορές στο φαρμακείο αυτή η γυναίκα. Την πρώτη φορά πήρε 4 ή 5 θερμόμετρα και τη δεύτερη φορά πήρε άλλα 7 ή 8, δεν είμαι σίγουρος ακριβώς, δεν θυμάμαι», είπε αρχικά.

Ο ίδιος δηλώνει πως εντυπωσιάστηκε από την μεγάλη ποσότητα των θερμόμετρων που εκείνη προμηθεύτηκε. «Όμως με εντυπωσίασε η ποσότητα και το θυμήθηκα όταν ρωτήθηκα σχετικά από αστυνομικούς. Δεν θυμάμαι να ήρθε ξανά μετά η γυναίκα αυτή, δεν θυμάμαι να ήταν πελάτισσα μου. Έχει τύχει να πάρουν κάποιοι αρκετά θερμόμετρα υδραργύρου αλλά όχι τόσο πολλά μαζεμένα. Ειδικά τη δεύτερη φορά. Αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ότι τα χρειαζόταν γιατί δούλευε σε κάποιο ΚΑΠΗ και θα τα έδινε εκεί σε ηλικιωμένους. Και τις δύο φορές τα ίδια μου είπε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.