Sunday, 22 September, 2024

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι! Καθυστέρηση σε δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη

Άλλο ένα επεισόδιο προστίθεται στη μακρά σειρά των προβλημάτων που συχνά-πυκνά προκύπτουν στη λειτουργία του πρώην ΟΣΕ που μόνο όνομα άλλαξε-Hellenic Trains πλέον-μετά την «αναδιάρθρωση»

στην οποία υποβλήθηκε από την παρούσα κυβέρνηση. (Ήταν παλιά τα βαγόνια που στάλθηκαν από την Ιταλία, έγιναν και οι απαραίτητες “συντηρήσεις” και όλα θα εκσυγχρονιστούν, λέει ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ντ. Λο Μπόσκο, εφόσον ο όμιλός Ferrovie dello Stato Italiane, πήρε κοψοχρονιά την ελληνική-κατά τ’ άλλα-εταιρία)!

Όμως τα ατυχήματα-που διόλου απίθανο να γίνουν δυστυχήματα σύντομα, με όλες αυτές τις βλάβες, συνεχίζονται καθημερινά! Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας, αμαξοστοιχία που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο από Τιθορέα, εκτροχιάστηκε, στον σταθμό του Λιανοκλαδίου. Όπως μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση, εκτός από τους εργαζόμενους, στο τρένο υπήρχαν και τρεις επιβάτες. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο διακόπηκε η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος. Ακόμη, στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, των 15:22 υπήρξε μηχανική βλάβη στο τρένο 58, με συνέπεια να γίνουν στάσεις και η καθυστέρηση να ξεπεράσει τη μία ώρα προς τον τελικό προορισμό… οι υπεύθυνοι αρκέστηκαν στο… συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου