Sunday, 23 June, 2024

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού φρεατίων-ομβρίων υδάτων στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης καθώς και εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τις εξής εργασίες:
1. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας στο τμήμα από τη Χ.Θ. 17+800 περίπου και έως τη Χ.Θ. 20+000 περίπου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 22 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, τμηματικά και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά φορά, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 θα γίνουν εργασίες στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού.
2. Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και αγωγών ομβρίων υδάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης Έδεσσας, εντός του Κορδελιού και των Διαβατών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με μερικό αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας σημειακά, όπου θα γίνουν οι επεμβάσεις. Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 (εφόσον απαιτηθεί), με ώρα έναρξης των εργασιών να εκτιμάται ότι θα είναι η 8.00 π.μ. και μέχρι τη δύση του ηλίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου