Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εργασίες διαγράμμισης & κοπής χόρτων, από την Περιφέρεια Κεντ. Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης επί της 11ης επαρ. οδού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες διαγράμμισης επί της 11ης επαρχιακής οδού θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν διαγραμμίσεις στους κόμβους Περιβολακίου και Καβαλαρίου, επί της 11ης επαρχιακής οδού, πριν από την είσοδο του οικισμού του Λαγκαδά. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7.00 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Εργασίες τοπικής αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα και καθαρισμού-κοπής χόρτων στην 4η επαρχιακή οδό πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες, που εξελίσσονται από σήμερα και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, αφορούν τον καθαρισμό ερεισμάτων και την κοπή χόρτων στο κομμάτι της 4ης επαρχιακής οδού από τον Α/Κ Ωραιοκάστρου έως τη διασταύρωση με την οδό Κονταξοπούλου. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν τοπικές εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στο ύψος των επιχειρήσεων FIBRAN και JUMBO.
Οι εργασίες, που θα αρχίζουν καθημερινά στις 7.00 το πρωί, πραγματοποιούνται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα έργα αφορούν το τμήμα από τη στροφή προς Ρύσιο έως την είσοδο της Περαίας και θα εκτελεστούν τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Αυγούστου, από τις 8.00 έως τις 16.00.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου