Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η ανωμαλία πάει… Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του, 85χρονος 14χρονο αγόρι…

Παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη εγγονή του

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι παππούς ασελγούσε σε βάρος την ανήλικης εγγονής του.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα μετά από 3 και πλέον μήνες από την φερόμενη τέλεση της φρικιαστικής πράξης.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου έχει ασκήσει σχετική δίωξη μετά τις καταγγελίες που φέρονται να έκαναν οι γονείς, αλλά και το ίδιο το παιδί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή (2/6/2017) από εισαγγελικές πηγές, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κάτω των 12 ετών τετελεσμένη και σε απόπειρα και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εναντίον ενός 70χρονου από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την καταγγελία φέρεται να έκανε στις αστυνομικές αρχές τον Μάρτιο η μητέρα του κοριτσιού και η ίδια η φερόμενη ως παθούσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκήσει δίωξη.

Με την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα γίνει η εισαγγελική πρόταση και θα εκδοθεί το βούλευμα για τις κατηγορίες με τις οποίες θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο ή όχι ο 70χρονος παππούς, που είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζεται πως ο 70χρονος είναι αθώος, πως οι καταγγελίες είναι μυθεύματα του κοριτσιού και των γονέων του, με τους οποίους ο παππούς βρίσκεται σε αντιδικία.

Σημειώνεται πως η 11χρονη είναι εγγονή του 70χρονου από τον γιό και τη νύφη του. Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρο, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του κατηγορουμένου, δεν υπάρχουν ευρήματα. Ο 70χρονος έχει απολογηθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης, ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο 85χρονος από τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε 14χρονο

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 85χρονου κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κι αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: Λεβέντη Σπυρίδωνα του Στεφάνου, γεν. στις 24-04-1932 στην Κωνσταντινούπολη.

Θυμίζουμε ότι ο 85χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ως θύμα του φέρεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο ηλικιωμένος γνώρισε όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα.

Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.

Όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα, ο ηλικιωμένος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου αγοριού, με αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά.

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Συνελήφθη 50χρονος για ασέλγεια σε 10χρονη

Χρησιμοποιούσε ως δόλωμα τον σκύλο του

Κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού συνελήφθη ένας 50χρονος στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης κατάφερε να προσεγγίσει και να ξεγελάσει το ανήλικο κοριτσάκι χρησιμοποιώντας το σκύλο του. Η καταγγελία σε βάρος του δράστη έγινε από τον πατέρα της ανήλικης και ο 50χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την έρευνα των αστυνομικών. Στο σπίτι του 50χρονου επίσης βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου καθώς και κάποια αρχαία αντικείμενα και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου