Thursday, 23 October, 2025
Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος έκοψε ένα κλαράκι δεντρολίβανο και οδηγήθηκε στο κρατητήριο

Σε ολόκληρη περιπέτεια οδήγησε έναν συνταξιούχο στη Θεσσαλονίκη η απόφασή του

να κόψει ένα κλαράκι δεντρολίβανο που τον οδήγησε στο κρατητήριο.

Ο συνταξιούχος που πήγε ως επισκέπτης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη όταν υπάλληλος security τον είδε να κόβει ένα κλαράκι δεντρολίβανο από ένα παρτέρι.

Ο άνδρας, έμεινε σύμφωνα με την ΕΡΤ, περισσότερες από επτά ώρες στην αστυνομία μέχρι να αφεθεί ελεύθερος. Η κίνησή του όμως προκάλεσε την αντίδραση της υπαλλήλου σεκιούριτι που τον κατηγόρησε για κλοπή δημόσιας περιουσίας.

Ο 62χρονος μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά έμεινε για ώρες στα κρατητήρια, έδωσε αποτυπώματα και φωτογραφήθηκε. Ο άνδρας που συνελήφθη μετά την καταγγελία του νοσοκομείου για κλοπή δημόσιας περιουσίας, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τη δικογραφία να διαβιβάζεται σε μεταγενέστερο χρόνο, στα δικαστήρια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.