Friday, 23 May, 2025
Τελευταίες Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: 75χρονη οδηγός εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή, μετά από τροχαίο

Δύο τροχαία ατυχήματα με δύο τραυματισμούς οδηγών, σημειώθηκαν χθες Πέμπτη 22 Μαίου

σε δρόμους της Θεσσαλονίκης. Για τα τροχαία συνελήφθησαν ένας 26χρονος και μια 75χρονη για εγκατάλειψη του σημείου του ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 παρά χθες το πρωί στην οδό Αφροδίτης στην Καλαμαριά, ο πρώτος συλληφθείς, ένας 26χρονος οδηγός ενεπλάκη σε σύγκρουση με το αυτοκίνητο μιας 39χρονης οδηγού η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Ο 26χρονος εγκατέλειψε το σημείο και αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας μια 75χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βελουχιώτη στη Σταυρούπολη, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο με οδηγό δίκυκλου αποχώρησε από το σημείο χωρίς να προβεί στις νόμιμες ενέργειες. ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.