Friday, 20 September, 2024

Ισόβια στον “μαϊμού” γιατρό με τη Ferrari! Διευθυντής επί 13 χρόνια σε νοσοκομείο χωρίς πτυχίο!

Διετέλεσε επί 13 χρόνια διευθυντής νοσοκομείου με πλαστό δίπλωμα. Δις ισόβια στον συγκατηγορούμενο του που είχε τη θέση ακτινολόγου με πτυχίο φωτογράφου

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Εφετείο στον γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου.  Ο γιατρός με τη Φεράρι, όπως ήταν γνωστός στους κατοίκους του νησιού ήταν επί 13 χρόνια   διευθυντής στο νοσοκομείο της Σκύρου, εισπράττοντας  από το δημόσιο συνολικά 667.000 ευρώ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό και ότι έκανε κανονικά το αγροτικό του, όπως όλοι οι γιατροί. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έδωσε κανονικά εξετάσεις και ότι πέρασε με υψηλό βαθμό στην Αθήνα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια έπειτα από καταγγελία πολίτη και τον Μάιο του 2014, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ανακλήθηκε ο διορισμός του. Από τότε είχε διαφύγει στην Αμερική όπου συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο. Στον συγκατηγορούμενό του, που ήταν ακτινολόγος στο νησί ενώ στην πραγματικότητα ήταν… φωτογράφος, επιβλήθηκε ποινή δυο φορές ισόβια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου