Σε μια σοβαρότατη καταγγελία εναντίον γνωστού γιατρού της Θεσσαλονίκης προχώρησε ένας 82χρονος. Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός γιατρός επιτέθηκε στον 82χρονο έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Καραολή & Δημητρίου, στην Καλαμαριά, στις 2 Οκτωβρίου.
Ο 82χρονος κατήγγειλε στο zougla.gr ότι ο νεαρός γιατρός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, είπε ότι τον ακούμπησε το όχημα του 82χρονου με τον ηλκιωμένο άντρα να του απαντά ότι το όχημά του είναι ασφαλισμένο. Στη συνέχεια ο 82χρονος επεσήμανε ότι δεν υπήρχε σημάδι σύγκρουσης. Τότε ο γιατρός τον ξάπλωσε στο έδαφος με δύο γροθιές. Εγκατέλειψε τον ηλικιωμένο αιμόφυρτο και τράπηκε σε φυγή.
Δημοτικοί υπάλληλοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ αργότερα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του νεαρού γιατρού. Ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους είχε δει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσε ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης. Ένα τζιπ με σουηδικές πινακίδες. Η Αστυνομία εντόπισε τον νεαρό γιατρό και τον έχει καλέσει για να δώσει κατάθεση.
thestival.gr