Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού για μια παρατήρηση!

Φωτογραφίες σοκ από τον ξυλοδαρμο του Ελληνοκαναδου με καταγωγη από την Κρήτη χρηματιστή, Εμανουήλ Κακουλακη, από παρέα πέντε Κρητικών στο Ηράκλειο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, προκειμένου να αναδειχθεί και να επισημανθεί η βαρβαρότητα που επέδειξαν απέναντι στο θυμα οι δράστες.

Ο Εμανουήλ Κακουλακης, ένας επιτυχημένος χρηματιστής με ελληνικές ρίζες που ζει στο Μοντρεάλ, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από παρέα Κρητικών, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε 6ωρο χειρουργείο και να του τοποθετηθούν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Τι συνέβη

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για διακοπές με την οικογένεια του, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα Κρητικών μέσα σε ένα καφέ μπαρ, καθώς ένας από αυτούς τον έκαψε στο χέρι με το τσιγάρο του.

Η παρατήρηση αυτή φαίνεται να… εθιξε τους Κρητικούς, οι οποίοι αντέδρασαν βίαια και ξυλοκόπησαν άγρια τον χρηματιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Μετά την επίθεση, ο Καναδός τουρίστας μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων του… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου