Thursday, 4 July, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κρήτη: Θρήνος για 7χρονο, που πνίγηκε στη θάλασσα

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Άρβης στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6) με τον πνιγμό ενός 7χρονου αγοριού στη θάλασσα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο μικρός Νικόλα, έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην παραλία της περιοχής. Σύμφωνα με το creta24.gr, το παιδί που βρισκόταν με τη μητέρα του στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την παραλία, ήθελε να πάει για κολύμπι. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το παιδί κατάφερε να διαφύγει της προσοχής της μητέρας, η οποία του είχε απαγορεύσει να πάει για μπάνιο. Δυστυχώς, λίγα λεπτά αργότερα ο μικρός Νικόλας βρέθηκε στην παραλία χωρίς την επίβλεψη ενήλικα και βούτηξε στη θάλασσα.

Χωρίς να είναι ακόμη επιβεβαιωμένο πόση ώρα βρισκόταν μέσα στο νερό το παιδί, τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε ότι είδε το παιδί να επιπλέει στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η κλήση στο ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στις 13:30, και αναφέρθηκε ότι ένα αγοράκι βρίσκεται μπρούμυτα στο νερό.

Κάτοικοι του χωριού και περαστικοί έσπευσαν στο σημείο και με την βοήθεια απινιδωτή και γιατρού, προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όμως δεν τα κατάφερε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου