Monday, 23 September, 2024

Κρυονέρι: Στον εισαγγελέα για κακούργημα ο 43χρονος – Δίωξη και στη γυναίκα για τον εμπρησμό

Κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που συνελήφθη χθες για τη φωτιά στο Κρυονέρι.
Ο συλληφθείς διώκεται για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον η δίωξη σε βάρος του περιλαμβάνει και τα τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών.
Η δικογραφία ανατέθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.
Παράλληλα δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε και σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη για τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί στο Αυτόφωρο για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα.

Δυο φωτιές στο εξωτερικό τμήμα του Πεδίου του Άρεως από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έβαλε αλλοδαπή ασιατικής καταγωγής η οποία επιχείρησε επίσης να εισέλθει εντός του σφραγισμένου ωστόσο Πεδίου.
Από τις δυο φωτιές φλόγες έζωσαν δένδρα τα οποία κάηκαν, αλλά η φωτιά σβήστηκε άμεσα.
Στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκαν πλήθος εμπρηστικών αντικειμένων, όπως αναπτήρες, φιάλη αερίου κλπ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η ταυτότητα ίσως είναι πλαστή και είναι Τουρκάλα. Η κατηγορούμενη κατέθεσε ενώ κατέθεσαν εναντίον της και Πακιστανοί που ήταν κοντά στο σημείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου