Saturday, 21 September, 2024

Κύπρος: Αρνείται ότι σκότωσε τον 40χρονο Έλληνα ο Ιρανός συγκάτοικός του

Ένα αληθινό θρίλερ εξελίσσεται στη Λευκωσία, στο οποίο εμπλέκεται ένας 40χρονος Έλληνας, η σύντροφός του και ο Ιρανός συγκάτοικός τους, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί ως πρώτος ύποπτος για την δολοφονία.
Ο 40χρονος το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, κάτι είχε ξεχάσει. Το θύμα ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της, αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.
Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο. Στη συνέχεια ο 40χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 38χρονος συγκάτοικός του, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν, αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν. Ωστόσο, η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του θύματος, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση.
Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.
Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο. Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος Ιρανός, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.
Τέλος, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του, ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου