Monday, 30 September, 2024

Μάριος Παπαγεωργίου: Δικαίωση ύστερα από 12 χρόνια. Παραπέμπεται σε δίκη ο ένας γιος του «εγκεφάλου»

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Με βούλευμα του Συμβουλίου

Εφετών Αθηνών, ο απόστρατος αστυνομικός γιος του καταδικασμένου σε ισόβια «εγκεφάλου» της απαγωγής παραπέμπεται σε δίκη για συνέργεια στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου. Την είδηση επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, κάνοντας λόγο για δικαίωση, ύστερα από 12 χρόνια.

«Στις 26-09-2024 δημοσιεύτηκε το υπ’ αριθμ. 1216/2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο, μετά από δώδεκα χρόνια διαρκούς έρευνας και αγώνα του γραφείου μας και της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, παραπέμπεται να δικαστεί για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., γιος του ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοχτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης εγκεφάλου», επισημαίνει ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γιοι του καταδικασμένου ως «εγκεφάλου» είχαν απολογηθεί στον ανακριτή τον Ιούνιο του 2023 και είχαν αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως την επίμαχη ημέρα είχαν άλλοθι. Μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι, ο ένας με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ο άλλος χωρίς κανέναν όρο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.