Monday, 23 September, 2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Η παρέλαση “μαθητριών” που δίχασε και εξόργισε

Η πιο… αλλόκοτη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι κοπέλες δεν έκαναν κανονικά παρέλαση, αλλά άλλαξαν τις κινήσεις τους αλά Monty Python… Ο κόσμος που παρακολουθούσε την παρέλαση πάγωσε και σταμάτησε να χειροκροτήσει.
Μόλις ο εκφωνητής είχε αναγγείλει την παρέλαση του Λυκείου Χαλκηδόνας ενώπιον των επισήμων στη Νέα Φιλαδέλφεια και ξαφνικά οι παραστάτες της σημαιοφόρου άρχισαν ένα κάνουν ένα παράξενο δρώμενο θεατρικό αφήνοντας όλους άναυδους!
Μάλιστα ο Σαβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ αναρωτήθηκε όπως και ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και όλοι φυσικά, τι συμβαίνει…
Τι είναι αυτό; Αντίδραση μπροστά στα πολιτικά πρόσωπα – και κατ’ επέκτασιν σε όλο το πολιτικό σύστημα και γίγνεσθαι της χώρας… ήταν κάτι άλλο; Πάντως, όλοι περιμένουμε απάντηση για την πράξη τους αυτή, που χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη και αμαύρωσε την παρέλαση. Δεν διευκρινίζεται καν πώς οι άγνωστες “παρείσφρησαν” για να κάνουν το συγκεκριμένο “νούμερο” διότι δεν ήταν τελικά κανονικές μαθήτριες. 
Σφοδρή αντίδραση του δημάρχου Γιάννη Βούρου ο οποίος κάνει λόγο για «γελοία υποκείμενα», ενώ τονίζει ότι γίνεται προσπάθεια για την ταυτοποίησή τους
Η ομάδα των “κοριτσιών”, κατά τη διάρκεια της παρέλασης μπήκαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων.
Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για μαθήτριες κάποιου σχολείου του δήμου καθώς, εκτός ότι ήταν ντυμένες ανάλογα, είχαν τον ίδιο σχηματισμό με τα υπόλοιπα σχολεία, κρατώντας μάλιστα και την ελληνική σημαία. Φυσικά όμως δεν είχαν κάποια ταμπέλα που να υποδεικνύει για το πιο σχολείο εκπροσωπούσαν.
Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, η μια κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς κρατά την ελληνική σημαία και είναι η μόνη που βηματίζει φυσιολογικά, ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν διάφορες μιμήσεις…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου