Thursday, 19 September, 2024

Νεκρή 8χρονη σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική

Νεκρή εντοπίστηκε μια 8χρονη σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική,

νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Η κατασκήνωση είναι στην Κρυοπηγή. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, η 8χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε με το παιδί, όσοι ήταν εκεί, έσπευσαν κοντά της και την έβγαλαν από το νερό ενώ είχαν ειδοποιηθεί επίσης, Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρει το thestival, η ανήλικη και ενώ οι κατασκηνωτές, βρίσκονταν στις σκηνές τους για την μεσημεριανή κατάκλιση, διέφυγε της προσοχής της ομαδάρχισσας της. Πήγε στην πισίνα, η οποία ήταν κλειστή εκείνη την ώρα και πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η απουσία της ανήλικης διαπιστώθηκε όταν ξεκίνησε η καταμέτρηση των κοριτσιών που βρίσκονταν στο ίδιο σπιτάκι. Σήμανε συναγερμός, ξεκίνησαν αναζητήσεις και το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε μέσα στην πισίνα.

Στην κατασκήνωση έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Κατά τη διακομιδή του οι διασώστες κατέβαλλαν προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή κάνοντας του ΚΑΡΠΑ, δυστυχώς όμως όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου διερευνά το Α.Τ. Κασσάνδρας. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και Εισαγγελέας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου