Sunday, 29 September, 2024

Νεκρός σε εργατικό δυστύχημα 19χρονος. Εκτελούσε εργασίες για τη Μονή Πρέβελης

Τραγωδία συγκλονίζει το Ρέθυμνο, καθώς 19χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του

σε εργατικό δυστύχημα στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα Ρεθύμνου.

Αρχικά, το περιστατικό είχε εκτιμηθεί ως τροχαίο, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για σοβαρό εργατικό δυστύχημα, αναφέρει το neakriti.gr. Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, ο 19χρονος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή της Μονής Πρέβελης όταν συνέβη το μοιραίο. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα είναι ακόμη υπό διερεύνηση, με τις αρχές να εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος νεαρός δεν είχε δίπλωμα.

Πώς συνέβη η τραγωδία
Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του στη Δημοτική ενότητα Φοίνικα Ρεθύμνου, με την πυροσβεστική να τον ανασύρει χωρίς τις αισθήσεις του και επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο ο θάνατος του.
Παράλληλα, στο μηχάνημα επέβαινε και ένας άλλος άνδρας, 20 ετών ο οποίος έχει πολλαπλά τραύματα και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με 12 πυροσβέστες και 5 οχήματα επιχείρησε στο σημείο, ενώ έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 20χρονου πολυτραυματία, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Βενιζέλειο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.