Monday, 23 September, 2024

Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε κάδο έξω από νεκροταφείο στη Θεσσαλονίκη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό με νεκρό βρέφος σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι έχει βρεθεί νεκρό ένα νεογέννητο, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, έξω από νεκροταφείο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το νεογνό εντοπίστηκε δίχως ενδείξεις ζωτικών σημείων από ρακοσυλλέκτη, που έψαχνε στα σκουπίδια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το άψυχο βρέφος, ώστε να το μεταφέρει στην ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία.

Θέμα χρόνου η σύλληψη της μητέρας

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την ασφάλεια έχει ταυτοποιηθεί. Οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των κοιμητηρίων και κατέληξαν στον εντοπισμό της ταυτότητάς της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr το νεκρό βρέφος εντοπίστηκε παγωμένο και χωρίς ίχνος αίματος πάνω από τον χώρο Covid-19 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Μάλιστα, το βρέφος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πιθανότατα η γυναίκα μπήκε το βράδυ και γέννησε εκεί. Ωστόσο, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΚΟΒΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου