Thursday, 19 September, 2024

Πα-τέρας βiαζε την 9χρονη κόρη του

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του φερόμενου βιαστή πατέρα στη Σπάρτη που κακοποιούσε σεξουαλικά για τουλάχιστον πέντε χρόνια την 9χρονη, σήμερα, κόρη του του, απειλώντας την πως αν μιλούσε για όσα της έκανε θα έμπαινε φυλακή.

Ο 40χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος χαρακτηρίζεται ψυχρός και ασυγκίνητος, φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην ανήλικη κορούλα του από όταν εκείνη ήταν 4 ετών, ενώ τελευταία φορά προχώρησε στις κτηνώδεις πράξεις του χθες, Πέμπτη 8 Αυγούστου. Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε το ανήλικο κορίτσι
Το κοριτσάκι, που ζούσε με την 37χρονη μητέρα του, γύρισε στο σπίτι από τον πατέρα του σε άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να καταλάβει η μητέρα του πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 9χρονη ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε τη φρίκη που φέρεται να ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια, από όταν έμεναν στην Αθήνα, μέχρι και όταν μετακόμισαν σε χωριό λίγο πιο έξω από τη Σπάρτη.

Μάλιστα ο 40χρονος μετακόμισε στο χωριό πριν από περίπου 2-3 χρόνια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο παιδί του το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, κακοποιούσε σεξουαλικά.

Φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο
Η μητέρα, ακούγοντας τα όσα δραματικά περιέγραψε το παιδί της, πήγε αμέσως στην Αστυνομία. Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε στο κινητό του τηλέφωνο και αποτύπωναν τις φρικαλεότητές του. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, όλο το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του και έτσι στις 6.30 το πρωί, όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι, τον προσέγγισαν, τον αιφνιδίασαν και κατάφεραν να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο, προτού προλάβει να αντιδράσει.

Κατά τον έλεγχο του κινητού οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, εντόπισαν κρυμμένο φάκελο μέσα στις φωτογραφίες, χωρίς κάποια συγκεκριμένη ονομασία μέσα στον οποίο είχε αποθηκεύσει το σοκαριστικό υλικό που κατέγραφε. Πρόκειται για 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο με την ανήλικη κόρη του κατά τη διάρκεια των αρρωστημένων πράξεών του.

Το παιδάκι αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ τόσο το κινητό του όσο και 2 παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION) έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου