Sunday, 20 April, 2025

Πεθερός “κάρφωσε” γυαλί στο λαιμό του γαμπρού του και τον έστειλε στη ΜΕΘ

Ένας καυγάς ανάμεσα σε ζευγάρι πυροδότησε δύο οικογένειες που πιάστηκαν…

στα χέρια με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να συλληφθούν τέσσερις συνολικά άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν χθες στις 6 το απόγευμα σε περιοχή του Ρεθύμνου όταν ξεσπάσει ένας καυγάς ανάμεσα στην 28χρονη γυναίκα και τον 39χρονο σύζυγό της. Η 28χρονη αμέσως μετά τον καυγά πήγε στο πατρικό της σπίτι και ανέφερε στον πατέρα της όλα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνην και τον σύζυγό της.

Ο πατέρας της μαζί με τον 30χρονο αδερφό της πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού για να ζητήσουν τον λόγο από τον 39χρονο γαμπρό. Τότε ξεκίνησε νέος καυγάς με τον πατέρα να παίρνει ένα κομμάτι γυαλί και να τραυματίζει στον λαιμό τον γαμπρό.

Ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο όπου παρέλαβε τον 39χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τους γιατρούς να εισάγουν τον άτυχο άνδρα στο χειρουργείο για να σταματήσει η αιμορραγία. Μετά το χειρουργείο ο 39χρονο μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νοσηλεία με τους γιατρούς να αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεύτερος… γύρος στο νοσοκομείο

Την ώρα που ο 39χρονος βρισκόταν στο χειρουργικό τραπέζι έξω στο νοσοκομείο μαζεύτηκαν συγγενείς τόσο από την πλευρά του γαμπρού, όσο και από την πλευρά της νύφης.

Οι δύο πλευρές άρχισαν να μαλώνουν, με τα αδέρφια του γαμπρού να επιτίθενται στον πατέρα και τον αδερφό της νύφης τραυματίζοντάς τους.

Μάλιστα, ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του ενώ σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Επίσης, τραυματίστηκε και ο 30χρονος αδερφός της νύφης στο κεφάλι, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και αφού πήρε τις απαραίτητες καταθέσεις προχώρησε σε συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα ο πατέρας της νύφης, ο 39χρονος αδερφός της, ο 30χρονος γαμπρός και ένα από τα αδέρφια του γαμπρού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.