Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά με αποτέλεσμα
να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος άνδρας και να τραυματιστεί σοβαρά μια 33χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα έπεσε πάνω σε κολώνα στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Σκυλίτση, όπως αναφέρει το piraeuspress.gr.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια τους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο 40χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ η 33χρονη συνοδηγός είναι διασωληνωμένη.
Τροχαίο στη Ποσειδώνος: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από ανατροπή του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Φάληρο
Ένας οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που είχε, το πρωί της Δευτέρας, στη Ποσειδώνος. Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός πορείας και να ανατραπεί, σύμφωνα με το newsit.gr. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.