Friday, 20 September, 2024

“Πλούσιο” ποινικό παρελθόν για τον 21χρονο χειριστή του μοιραίου μηχανήματος

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά

με τους εμπλεκόμενους στην τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου μηχανήματος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς στο παρελθόν έχει προσαχθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ελέγχων, ενώ έχει συλληφθεί τόσο για κλοπή οχημάτων όσο και για υπόθεση ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 18χρονος που εργαζόταν στην επιχείρηση υποστήριξε ότι ο χειριστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού «έσπαγε πλάκα με τους ανθρώπους που ανέβαιναν σ’ αυτό, το πήγαινε στο τέρμα, ακούγοντας μέχρι και τις παρατηρήσεις των υπόλοιπων εργαζομένων στο λούνα παρκ».

Υπενθυμίζεται ότι ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, για τον θανατηφόρο ατύχημα με θύμα τον 19χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Εις βάρος του 58χρονου ιδιοκτήτη και του 21χρονου χειριστή σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Παράλληλα, η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωσή της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση των δύο ανδρών.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του 19χρονου ζητεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τους υπεύθυνους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου