Tuesday, 24 September, 2024

Ποινή φυλάκισης με αναστολή στην 21χρονη για το κορωνοπάρτυ με 52 φοιτητές στην Τούμπα

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών και 10 ημερών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στην 21χρονη Ισπανίδα

για την διοργάνωση κορωνοπάρτι στο οποίο συμμετείχαν άλλοι 52 ξένοι φοιτητές σε ισόγειο χώρο στην Τούμπα.
Η φοιτήτρια κρίθηκε ένοχη για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών και για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Η 21χρονη δήλωσε ότι βρίσκεται ότι βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.
Η ίδια ισχυρίστηκε πώς δεν γνώριζε, ούτε την ενημέρωσε κάποιος ότι τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι τόσο αυστηρά. Όπως είπε στην χώρα της τα μέτρα είναι πιο ήπια.
H 21χρονη Ισπανίδα αφέθηκε ελεύθερη.
Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί δέχθηκαν καταγγελία περίπου στη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης και προχώρησαν σε έλεγχο σε ισόγειο στην Τούμπα. Εκεί διαπίστωσαν ότι συμμετείχαν σε πάρτυ που διοργάνωσε 21χρονη από την Ισπανία συνολικά 53 άτομα, όλοι τους φοιτητές από ξένες χώρες.
Επιβλήθηκαν 300 ευρώ πρόστιμα στους συμμετέχοντες, ενώ στην διοργανώτρια, η οποία και συνελήφθη επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου