Friday, 20 September, 2024

Σε ποιον βουλευτή ανήκει αυτή η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής;

Viral έχει γίνει στα μέσα δικτύωσης μια φωτογραφία που δείχνει μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής. Και όλοι έψαχναν τον ιδιοκτήτη…

Τη φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος και από εκείνη την στιγμή έχει κάνει τον γύρο των social media.
Το σχόλιο είναι χαρακτηριστικό:

 porche
Η Porsche λοιπόν ανήκει στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων από την περιφέρεια Αττικής, Δημήτρη Καβαδέλλα!
Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.
Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής. Όπως ο ίδιος λέει η εν λόγω Porsche, μοντέλο του 2000, περιήλθε στην κατοχή του πρόσφατα όταν κάποιος από τους πελάτες του (είναι αρχιτέκτονας) μη μπορώντας να τον πληρώσει για τις υπηρεσίες του, του έδωσε το αυτοκίνητο. Ο βουλευτής από τότε που ήρθε στα χέρια του η Porsche προσπαθεί να την πουλήσει αλλά… αγοραστής δεν βρίσκεται και γι’ αυτό την έχει στο γκαράζ της Βουλής μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το αυτοκίνητο το οποίο πουλά αντί 6.000 ευρώ. Μάλιστα, έχει βάλει και αγγελία σε γνωστή εφημερίδα.

Σε ποιον βουλευτή ανήκει αυτή η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου