Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Την τελευταία της πνοή άφησε στην Αμοργό το βράδυ της Δευτέρας 26/8

μία 57χρονη τουρίστρια η οποία σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Όπως μεταδίδει το cyclades24.gr η 57χρονη από τον Κορυδαλλό Αττικής βρέθηκε στο κενό, στην περιοχή Άγιος Παύλος, όταν για άγνωστους λόγους φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό.

Στο νησί της Αμοργού επικρατεί αναστάτωση και αγανάκτηση για τρόπο που εξελίχθηκε η τραγωδία, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο είχε επισημανθεί πρόβλημα και δεν υπήρχε προστατευτική μπάρα.

Για αμέλεια καθηκόντων σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών της Αμοργού, σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου της τουρίστριας. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Cyclades24,η εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου μετέβη άμεσα σημερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου, το μεσημέρι στην Αμοργό προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα, καθώς για το συμβάν η ίδια ενημερώθηκε από πολίτη την προηγούμενη ημέρα αργά το βράδυ και όχι από τις αστυνομικές αρχές.

Αυτη την ώρα πραγματοποιεί αυτοψία τον χώρο με τη συνδρομή 2 αστυνομικών του Α.Σ Αμοργού, ενώ ήδη έχει σχηματισει δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν ενημέρωσαν την Εισαγγελέα προκειμένου να λάβει γνώση του συμβάντος και να παραγγείλει συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις, προκειμένου να μη χαθούν πολύτιμα στοιχεία…

Πρόκειται για ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο και ακόμα δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου