Saturday, 1 March, 2025

Τέμπη: Τα ΜΑΤ βρίζουν και σπρώχνουν κιθαρίστα στο συλλαλητήριο

Ένα από τα στιγμιότυπα από την ιστορική συγκέντρωση που έγινε χθες

στην πλατεία Συντάγματος με αφορμή τα δύο χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη και που έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, ήταν ο νεαρός διαδηλωτής με την κιθάρα και τη φυσαρμόνικα που έπαιζε μουσική καθ’όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου. Ο νεαρός συνέχιζε απτόητος να παίζει δίπλα στους αστυνομικούς ακόμα και όταν ξέσπασαν συγκρούσεις με τους διαδηλωτές, κόντρα σε όσα συνέβαιναν τη συγκεκριμένη στιγμή. Κάτι που δεν τους χαροποίησε.

Οι αστυνομικοί ξέσπασαν εναντίον του μετά την ένταση και ενώ οι διαδηλωτές είχαν ξαναγυρίσει στο Σύνταγμα σε μια προσπάθειά τους να «αδειάσουν» την πλατεία από τους διαμαρτυρόμενους άρχισαν να επιτίθενται στους συγκεντρωμένους. Ανάμεσα τους και ο κιθαρίστας.

Μάλιστα, του επιτέθηκαν φραστικά και σωματικά λέγοντας του «Φύγε από δω, Πακιστανός είσαι»; κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο. Μάλλον, ενοχλεί και η μουσική τα ΜΑΤ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.