Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγική και.. περίεργη κατάληξη για τον 29χρονο που είχε εξαφανιστεί

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 29χρονου Άγγελου Αβντίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου, από την περιοχή του Βαρθολομιού -όπου και είχε επισκεφθεί συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνη. Τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα φαίνεται πως επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του όταν συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές για αναγνώριση.

Κατά την ίδια πηγή ένα ακόμη στοιχείο που ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον 29χρονο αλλοδαπό ήταν η οδοντοστοιχία του, που αναγνώρισε η μάνα η οποία κλήθηκε σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο έργο. Το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με 4 μέτρων, και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Περίεργή η όλη υπόθεση του νεαρού άντρα, με τις αρχές να εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία το πρωί του περασμένου Σαββάτου από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σημείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη δυσοσμία να γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το πρωί της επομένης, ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται και ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη, καθώς είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένο τον άνδρα -και μάλιστα σε πολύ μεγάλο ύψος, που δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός, αν δεν επέστρεφε αυτό το διάστημα, ο ιδιοκτήτης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου