Sunday, 8 September, 2024

Τρεις θάνατοι σε δύο μέρες, σε παραλίες της χώρας

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία της Κουτσουπιάς στη Λάρισα, όταν λουόμενοι εντόπισαν αναίσθητο στη θάλασσα έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Ο άνδρας ανασύρθηκε στην ακτή, όπου και του παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο δεν επανήλθε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς στη Λάρισα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 75 ετών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγιοκάμπου, που διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Νεκρές δύο γυναίκες σε παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας

Τη ζωή τους έχασαν το Σάββατο δύο αλλοδαπές γυναίκες σε παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Νικήτης του δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική μία 58χρονη Ρουμάνα.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών.

Ταυτόχρονα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι και μία 72χρονη από τη Σερβία από την θαλάσσια περιοχή Παραλίας Κατερίνης. Στην ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου